Rövidített módszer

Hasonfekvős farizomszorítós gyakorlat A Rövidített Módszer az Egyszerű Módszer 18 gyakorlatának rövidített verziója, abból táplálkozik, de nem azonos vele.

Aviva Gabriella Steiner azokra az elfoglalt nőkre gondolt, mikor ezt a sort összeállította, akiknek nincsen heti kétszer félórája önmagára, és hormonális egyensúlyának visszaállítására. 

Jellemzői:

  • intenzív gyakorlatsor,
  • 11 gyakorlatból áll,
  • értelemszerűen pörgősebb, mint a 18 alapgyakorlat, 
  • negyedórát vesz igénybe.

 

A gyakorlatok után ugyanazon tanácsok érvényesek itt is, mint a 18 gyakorlatnál. Érdemes legalább félórán keresztül melegben tartózkodni, és a felhevített medence és csípőtájékot bebugyolálni és meleg folyadékot inni. 

 

Hogyan érdemes megtanulni? 

Aviva I. kötet

A 4 órás betanító tanfolyamokon az Egyszerű Módszer 18+1 alapgyakorlatát vesszük át, s ezek alapján értelmezhető és könnyedén megtanulható könyvből a Rövidített Módszer is, továbbá a Pánik és a Mindenhol és mindenkor végezhető gyakorlat is. A csoportos begyakorló órákon általában a 18 gyakorlatot tornázzuk.

Az otthoni gyakorláshoz szükség van az Aviva Módszer Nőknek és Férfiaknak I. kötetre, mert abban található ez a Módszer is. 

A könyvek megvásárolhatók a tanfolyamon résztvevők számára, illetve a könyvesboltokban: Elixír könyves boltban, az Anima könyvesboltjaiban.