Férfiak gyakorlatai

Az Egyszerű Módszer 18 gyakorlata férfiaknak is segít, hiszen ők is ülő életmódot folytatnak nagyobbrészt, és a vérkeringés serkentés nekik is beindítja az öngyógyító mechanizmust. 

Hogy mennyire hatásos, erre kaptam őszinte visszajelzést egy 45 éves férfitől, aki 3x végezte el a félórás intenzív tornát, a 18 gyakorlatot: 

" A prosztatám nagyobb egy kicsit a kelleténél és aszimmetrikus, de az urológus szerint nem kell vele semmit se tenni. Ami bajként jelentkezett, az egy néha enyhe, néha erősebb fájdalom a jobb herémben és a tövénél, az ágyékomban is, a húgycsövön végigvillanó fájdalom ejakulációnál, néha általános diszkomfort érzés a péniszemben. Az urológus nem talált semmi problémát, a tenyésztések nem mutattak ki semmi gyulladást, nincs nemi betegségem, sőt rendszeres véradó is vagyok :)), így hát napi 4.5 liter vízivást írt fel, és vese-homok tisztítást gyógyszerekkel. Ennek eredménye az lett, hogy megtanultam félóránként WC-re járni, és talán a húgycsövi problémák mérséklődtek.
Emellett potenciaproblémák is felléptek: elbizonytalanodtam, talán ez a legjobb szó. Nem voltam benne biztos, hogy sikerül-e úgy a szeretkezés, és annak hardware része, ahogy vágyom rá, és ezért jó néhányszor nem is sikerült. Ilyenkor elöntött egy általános üresség-érzet, és ezen semmi sem tudott változtatni (legalábbis nem az adott helyzet).
 
Aztán elmentem Avivázni, és 3 gyakorló  órát  követően az általános diszkomfort  érzés és a nyilallások nagyrészt elmúltak, sokkal jobban érzem magam az ágyékom környékén. Most is érzem néha a nyilallásokat, de valahogy csak annyira, hogy ne úgy érezzem, az irányít, hanem csak úgy, hogy uralni tudom, és semmi különösebb gond nincs vele. Ami a legnagyobb változás, hogy mintha felszakadt volna bennem valami, a péniszem motorikus funkciói terén: régebben ugyanis majdnem minden hajnalban 5-6 óra felé szokott  (volt) tartani egy rövidebb-hosszabb nyújtózkodást, általában mindenfajta kiváltó ok nélkül, azaz  nagyon erős merevedésem volt, ami el is múlt 5-20 perc alatt, hacsak nem történt másként. Ez a hajnali próba-indítás az utóbbi években viszont visszaszorult, és az utolsó évben nem is emlékszem, hogy nagyon lett volna. Most az aviva torna után visszatért, és minden második-harmadik nap újra erre ébredek. Emellett úgy érzem, nincs potenciazavarom sem, mert az utóbbi hónapban nem kellett erre figyelnem, vagy aggódnom miatta, hogy vajon a testi funkciók követik-e a vágyakat. Szóval úgy érzem, hogy használ a torna, sokkal jobban érzem magam azóta is, mert sokkal jobban működnek a nemi szerveim (üresjáratban is, ami az általános), és nem is fáj sem használat közben, sem alapállapotban. "  
 
A 18 gyakorlat intenzív gyakorlása mellett szoktuk javasolni a kifejezetten csak Férfiaknak szóló gyakorlatokat is. A kifejezetten férfiak számára kidolgozott speciális FÉRFI gyakorlatsor  a prosztataproblémák és potenciazavarok megoldására  javasolt célzottan,  sőt hatékony meddőség ellen is, mert növekszik a spermiumok életképessége, mozgékonysága, és az életképes spermiumok száma is. 

A Férfi  torna jellemzői:

  • 12 gyakorlatból áll, kb félórás a sor, de nem kell intenzíven végezni, kis pihenőket lehet közben tartani 
  • hatásosak prosztataproblémák enyhítésére, megszüntetésére
  • impotencia, potenciazavarok megelőzésére, megszüntetésére, mert a torna hatására felmelegszik a prosztata és környéke, amely elősegíti a gyógyulást
  • a gyakorlatok hatására növekszik a spermiumok életképessége, mozgékonysága, az életképes spermiumok száma, így elősegítik a megtermékenyítés sikerét
  • a gyakorlatok akár naponta is végezhetők 

 

 

Az Aviva módszer férfiaknak szóló gyakorlatait elsajátíthatod az AVIVA MÓDSZER S.O.S. nem csak nőknek II. kötetéből,

ami az oktatónál személyesen kapható, illetve a könyvesboltokban: Elixír könyves boltban, az Anima könyvesboltjaiban. 

Ha egyedül nem megy a gyakorlatok elsajátítása, jelentkezz tanfolyamra vagy egyéni foglalkozásra!